Koolhydraatarm brood jumbo

Koolhydraatarm brood Jumbo

Koolhydraatarm brood
Brood is iets dat we iedere dag eten. Brood moet niet alleen lekker zijn, maar ook gezond. Zo zijn er vele variaties brood; volkoren, tarvo, waldkorn, enz. Dat zijn de traditionele broodsoorten, tegenwoordig is er ook brood voor mensen met een speciaal dieet, of gewoon omdat het gezond is, bijvoorbeeld glutenvrij brood, speltbrood, koolhydraatarm brood. Koolhydraatarm brood wordt vooral gegeten om af te slanken, volgens veel vrouwenmagazines bevat dit brood namelijk minder calorieën en meer eiwitten.

Dit brood is speciaal ontworpen voor mensen met een koolhydraatarm dieet, deze diëten zijn vanaf 2004 steeds populairder geworden. Bekende diëten zijn het dr. Atkins-dieet en het dr. Frank dieet. Brood, graanproducten, aardappelen, rijst en pasta zijn in deze diëten verboden of (in de vervolgfase) zeer beperkt toegestaan. In de praktijk leidt een koolhydraatarm dieet er helaas vaak toe dat men door de lage consumptie van fruit en graanproducten onder andere te weinig voedingsvezel binnen krijgt. Het voedingscentrum raadt daarom dit dieet af. Maar als er toch mensen zijn die dit dieet perse willen volgen, kan koolhydraatarm brood toch nog een middel zijn om voedingsvezels binnen te krijgen. Ze adviseren de grondstofleveranciers die koolhydraatarm brood maken om juist vezelrijke producten te gebruiken.

Koolhydraatarm brood Jumbo

Als je brood haalt bij de supermarkt en je wilt aan een dieet beginnen, raad ik je aan om raad te vragen bij een van de jumbo bakkers. Het koolhydraatarm brood van Jumbo is het scherpst geprijsd van alle supermarkten, en ook erg lekker. Ook heeft een jumbo producten van dr. Atkins in het assortiment. Voor mensen met een glutenallergie, biedt de bakkerij van jumbo ook glutenvrij brood aan. De broodbakkerij van Jumbo is volgens veel mensen de beste van alle supermarkten. Dus als je een Jumbo in de buurt hebt en je wilt aan een koolhydraatarm dieet beginnen, kun je het best naar Jumbo gaan.

Broodwisseldieet

Een gezonde variant van het dr. Atkins-dieet en het dr. Frank-dieet is het broodwisseldieet. Het Broodwisseldieet houdt in dat je de ene dag alleen maar brood eet, zonder beleg en boter, en dat je de andere dag normaal, gevarieerd eet. Met dit dieet kun je snel een aantal kilo’s kwijtraken. Je kunt het beter niet langer dan 6 weken volgen, omdat je door dit dieet op lange termijn te weinig voedingsstoffen kunt binnenkrijgen. Het dieet werkt het best als je er iedere dag 2 liter vocht bij drinkt, dit moet dan wel vocht zijn dat niet of nauwelijks calorieën bevat, zoals water, koffie en thee zonder melk of suiker, en heldere bouillon.

koolhydraatarm Jumbo

koolhydraatarm Jumbo